Onder begeleiding afslanken

Afslanken is niet eenvoudig, vooral als je dat in je eentje probeert. Ik was al een aantal maanden aan het worstelen met mijn gewicht, ik zat niet lekker in mijn vel. Tot ik daar met een vriendin over sprak en zij mij aanraadde eens te kijken naar afslanken onder begeleiding, via weightwatchers.com. Ik had al weleens over Weight Watchers gehoord maar ik wist er eigenlijk vrij weinig van. Toen ik me erin ging verdiepen was ik aangenaam verrast. Weight Watchers zorgt ervoor dat je blijvend resultaat behaalt met een op maat gemaakt programma. Je krijgt lekkere recepten en voedingsschema’s en je houdt eenvoudig bij wat je eet met het puntensysteem van Weight Watchers. En het belangrijkste: je wordt op alle mogelijke manieren ondersteund, via de digitale WW-omgeving en live workshops. Dat was precies wat ik nodig had om gewichtsverlies te bereiken. Ik ben sinds de start van mijn programma al 7 kilo afgevallen en voel me beter dan ooit.

Afslanken met gezonde voeding

Natuurlijk moet je je levensstijl aanpassen als je wilt afslanken. Dat is best lastig als je dat zelf doet. De meeste mensen lopen veel te hard van stapel en willen heel gezond eten en vaak sporten. Ik kon het rustig opbouwen met het vijf weken durende startprogramma. Daarin maakte ik kennis met Weight Watchers. En het mooie is dat het bij afslanken met Weight Watchers niet alleen om gezonde voeding draait, maar ook om lekker ontspannen, goed slapen en positief denken. Dat maakte het voor mij een stuk makkelijker om steeds gezonder te gaan eten. De recepten hielpen me daar ook bij. Ik wist precies wat ik in huis moest halen om ’s avonds een gezond diner op tafel te zetten. 

Succesfactoren bij vermageren

Als je het mij vraagt lukt afslanken met Weight Watchers zo goed omdat je gebruik kunt maken van:

  • Persoonlijk voedingsplan

  • Handig puntensysteem

  • Startprogramma 

  • Recepten en voedingsschema’s

  • Deskundige begeleiding

Met al deze ingrediënten lukte het me eindelijk om af te slanken. Bovendien kon ik bij de workshops terecht als ik het even moeilijk had of als ik mijn gewichtsverlies zag stagneren. Dan vond ik daar weer de motivatie om door te gaan. Dat zag ik in de weken erna meestal ook direct terug op de weegschaal. De combinatie van een persoonlijk programma en goede begeleiding maakt Weight Watchers echt anders dan zelf afslanken of andere programma’s. Ik kan het zeker aanraden als je graag op een gezonde manier wilt afvallen.

Geef een reactie