Mijn liefde voor eten en drinken

Al sinds ik een kind ben, ben ik makkelijk met eten en drinken. Natuurlijk lust je als kind niet alles, maar ik lustte altijd al meer dan mijn vriendjes en vriendinnetjes. Ik denk dat dit komt door mijn ouders. Zij motiveerden mij altijd om nieuwe dingen te proeven en dingen te leren eten. Hier is denk ik ook mijn liefde voor eten en drinken ontstaan. Ik denk dat je mij zelfs wel een echte Bourgondiƫr kan noemen. Wil je meer weten over deze liefde/passie van mij? Lees dan snel hieronder verder.

De perfecte avond met familie of vrienden

Ik weet zeker dat eten en drinken een liefde van mij is door het volgende. Als ik een perfecte avond met vrienden of familie voor mij zie, komt hier sowieso eten en drinken aan te pas. Ik vind het heerlijk om allerlei verschillende receptjes uit te proberen en deze aan ze voor te schotelen. En tijdens het koken en eten zijn we dan natuurlijk lekker aan het kletsen. Vooral bij vrienden of familie die ik weinig zie, vind ik dit een perfecte manier om even goed bij te praten. En zij vinden het ook geen straf als ik voor ze kook šŸ˜‰

De perfecte vrijdagavond

Ook een perfecte vrijdagavond bevat wat mij betreft veel eten en drinken. Ik werk meestal op vrijdag tot een uurtje of zes, dus daarna vind ik het soms te veel moeite om nog te gaan koken. Ik ga liever gelijk weekend vieren, in plaats van dat ik eerst nog door de supermarkt moet struinen. Vaak eindig ik daarom met vrienden in een cafƩ of restaurant om lekker te borrelen. Ik heb geen alcoholverslaving, maar een lekker wijntje gaat er zeker wel in! Ik maak het vaak niet te laat, omdat ik in het weekend soms nog uitga. Maar na wat borrelhapjes en een paar wijntjes ga ik voldaan en op tijd mijn bed in.

De perfecte date

Tot slot heb ik ook zo mijn mening over de perfecte date. De perfecte date is voor mij toch echt wel cocktails drinken. Omdat ik hou van proeven en proberen, is dit natuurlijk ideaal. Het liefst ga ik naar een cocktailbar waar ze genoeg keuze hebben aan cocktails om de hele avond op te teren. Na een paar cocktails zit je vaak samen te giechelen en lachen en heb je jezelf gewoon niet meer zo in de hand. Klinkt dat inderdaad niet Ć©cht als de perfecte date?

Geef een reactie