Koop een kunstgras gazon om zomers lekker te kunnen dineren.

Wil jij kunstgras kopen en laten leggen? Kunstgras biedt veel voordelen in tegenstelling tot normaal gras. Daarom is het kopen van kunstgras ideaal en wordt steeds populairder. Op een kunstgras gazon kun jij ongestoord en gezellig dineren met vrienden en familie. Niemand zal meer last hebben van hooikoorts! In deze blog bespreken we nog veel meer andere voordelen van kunstgras. Tevens gaan we in op uit welke opties je kunt kiezen voor het aanleggen van kunstgras bij Kunstgras online

 

Voordelen van kunstgras

Met kunstgras kunt u genieten van vele voordelen. U hoeft namelijk nooit meer gras te maaien of bij te punten. Ook is het sproeien van kunstgras verleden tijd. Daarom is het een duurzame oplossing. Andere zaken die bij normaal gras komen kijken zoals bemesten en onkruid wieden hoeft u natuur ook niet meer aan te denken. Het hele jaar door kunt u genieten van een mooi groen gazon zonder dat de zon het zal uitdrogen. Maar ook op slechte dagen met regen wordt het kunstgras niet beschadigd. Wanneer de kinderen buiten gaan spelen komen ze niet onder het prut te zitten wat ze vervolgens weer naar binnen lopen. Ieder soort klimrek, glijbaan of ander speeltoestel kunt u plaatsen op kunstgras. Kinderen die normaal hooikoorts hebben kunnen nu gewoon de hele dag ongestoord spelen. De prijs van kunstgras aanleggen valt reuze mee en bovendien heeft u er wel 10 tot 25 jaar plezier van. Eigenlijk kunnen wij verder geen nadelen bedenken aan een mooi groen kunstgras gazon. 

 

Kunstgras laten aanleggen

Nu bent u vast benieuwd wat het aanleggen van een kunstgras gazon gaat kosten. U kunt natuurlijk ook kiezen om het zelf te doen, maar kunstgras online biedt deze luxe service. U bent er dan van verzekerd dat het goed gebeurd. Er zijn vier opties waar u uit kunt kiezen. Deze hebben we hieronder opgesomd. 

 

Optie 1: het aanleg team legt de kunstgras aan en verlijmt de naden. U moet er zelf alleen voor zorgen dat er een vlakke grond aanwezig is. De kosten voor 0 tot 25 vierkante meter hiervoor is €345. 

 

Optie 2: Hier zal het team de grond aantrillen en uitvlakken van het zandbed. Ook leggen zij een stabilisatiedoek klaar. U hoeft er alleen voor te zorgen dat er een kant aansluiting aanwezig is. Bij een tuin van 0 tot 25 m2 wordt hier een vaste prijs gevraagd van €449.

 

Optie 3: Het team zal straatzand inrijden 3 tot 5 centimeter en alle voorgaande opties ook uiteraard uitvoeren. Jij hoeft alleen nog maar voor een kantopsluiting te zorgen en voor een doorgang naar de tuin van minimaal 90 centimeter breed. De vraagprijs voor een tuin van 0- tot 25 vierkante meter is €545. 

 

Optie 4: De meest luxe oplossing is optie vier. Het team zal het oude gazon verwijderen en de voorgaande opties ook uitvoeren. De vraagprijs van een tuin tot 25 vierkante meter is €745.  

Geef een reactie