Cadeautjes

We zitten ondertussen alweer even in de herfst en dit betekent dat we langzaam alweer richting de feestdagen gaan. Sinterklaas en kerst is voor velen altijd iets om weer enorm naar uit te kijken en bij deze feestdagen horen natuurlijk ook cadeautjes. Maar soms kan het nog wel eens heel erg lastig zijn om een origineel en leuk cadeau te vinden. Vooral op de wat latere leeftijd kan dit moeilijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een leeftijd tussen de 40 en de 60. En dan zit er natuurlijk ook nog een flink verschil tussen cadeaus voor familie en vrienden of cadeaus voor collega’s.

Cadeaus voor familie en vrienden

Een leuk cadeau wat eigenlijk voor elke leeftijd wel kan is een gepersonaliseerd cadeau. Ik zal een paar voorbeelden noemen. Het is bijvoorbeeld leuk om een wijndoos te geven met een wijnglas erbij, maar hoe leuk is het dan om op die wijndoos een leuk tekstje te zetten. Voor als iemand jarig is natuurlijk een verjaardag wens maar als je het geeft als bedankje kan je er ook opzetten waarvoor je diegene bedankt. Dit kan ook met een foto. Bijna op alles wat je maar kunt bedenken kunnen ze een foto laten printen. Als je nog een cadeau voor je partner zoekt dan kan je een foto van jullie samen op een kussen laten printen. Of je kiest ervoor om een paar leuke foto’s uit te printen en die in een mooie lijst bij elkaar zetten. Met foto cadeaus kan je eigenlijk nooit fout gaan. Het is een leuk cadeau en er zit ook altijd een leuke herinnering aan vast.

Zakelijke cadeaus

Een wat zakelijker cadeau kan best wel lastig zijn om te verzinnen. Het moet een niet al te persoonlijk cadeau zijn want dan kan je weer een verkeerd beeld geven. Een goed cadeau om aan collega’s te geven is drank. De meeste volwassenen drinken wel eens een wijntje of een biertje. Zorg ervoor dat je een beetje de smaak van de desbetreffende persoon weet en zo kan je een keuze maken. Van een lekker wijntje wordt (bijna) iedereen wel blij. Je hebt tegenwoordig heel veel verschillende pakketten met verschillende wijn soorten erin. Tegenwoordig hebben ze ook een aantal soorten alcohol vrije wijnen of biertjes. Dus als je al weet dat het desbetreffende persoon geen alcohol drinkt maar je wel wat leuks wilt geven is dit een goede optie! Zo zie je dat je er bijna altijd wel goed uitkomt qua cadeaus. Soms moet je er alleen wat langer over na denken dan bij andere cadeaus.

Geef een reactie